замовити дзвінок
пн-сб, 9:00-21:00
м. Київ, вул. Солом'янська, 20-В

ТОП-5 міфів про відбілювання зубів

ТОП-5 міфів про відбілювання зубів

Все ще думаєте, що голлівудська посмішка доступна тільки Анджеліні Джолі і Джорджу Клуні? Не треба так. Сучасні можливості стоматології зробили процедуру відбілювання більш ніж доступною. Дозволити популярну нині процедуру може собі кожен, правда не всі поспішають. Навколо теми досі панує безліч безглуздих міфів, які давно потрібно розвінчати. Це і зробимо 🙂

Міф №1: Відбілювання шкодить зубам, оскільки руйнує емаль

Подібне твердження є безпідставним. Процедура абсолютно безпечна, так як вплив йде тільки на пігмент дентину, зовнішню оболонку емалі. Зубам це не шкодить.

Міф №2: Відбілювання не довговічні і жовтуватий колір неминуче швидко повернеться

Дотримання простих правил гігієни і рекомендацій стоматолога продовжать термін “ефекту Голлівуду”. Більш того, під дією процедури буде змінюватися і природний колір зубів. “Як колись” ніколи не буде.

Міф №3: Професійне чищення перед відбілюванням – маркетингова замануха

Ні в якому разі. Перш ніж працювати над кольором зубів, їх необхідно привести в ідеальний стан. Ви ж не станете фарбувати, наприклад, паркан без попереднього шліфування дошки. Якщо пропустити цей етап, висвітлите тільки наліт і бажаного результату, звичайно, не буде.

Міф №4: Відбілювання – це дуже болюча процедура

За часів царя Івана Грозного може і так і було. Сучасні ж апарати нового покоління, такі як Zoom WhiteSpeed, працюють на основі лампи холодного світла, тому нагріву емалі не відбувається. Відповідно, неприємні відчуття зведені до мінімуму.

Міф №5: Якісно відбілити зуби можна і в домашніх умовах

Звичайно, регулярне чищення і полоскання зможуть поліпшити зовнішній вигляд зубів. Правда, ось прям візуально помітного ефекту досягти важко. Тільки професійне відбілювання здатне освітлити зуби на 8-11 тонів і гарантувати тривалий результат.

Ми згадали лише 5 найрозповсюдженіших міфів про актуальну процедуру. Впевнені, що сумнівів може бути значно більше. Радо відповімо на всі запитання в телефонному режимі або під час консультації. Звертайтесь 🙂

Всі статті