замовити дзвінок
пн-сб, 9:00-21:00
м. Київ, вул. Солом'янська, 20-В

Цифровий відбиток зубів

Цифровий відбиток зубів

Зробити ультрасучасний 3D-відбиток зубів за лічені секунди або чекати 2-3 дні на модель з гіпсу за дідівським методом? Невже хтось добровільно вибере ту дискомфортно процедуру, після якої виникають неприємні рефлекси і весь рот в якійсь гидоті?

Якби ваші зубки мали право голосу, однозначно вибрали б варіант з сучасним цифровим 3D-сканером. Один рух – і вся ротова порожнина як на долоні. Точніше в тривимірному вигляді на екрані монітора.

Інтраоральні (ротові) сканери знімають зображення з будь-якої ділянки зубощелепної системи за лічені секунди і з точністю до 5-7 мікрон. У той час як при знятті зліпка і виливки гіпсової моделі, похибка становить близько 100 мікрон. А якщо недостатньо добре відлитий ясенний край? Якщо десь потрапили бульбашки повітря або крапельки слини? Ці моменти істотно впливають на кінцевий результат лікування.

Серед основних переваг використання ротового сканера виділимо:

1.Цифровий відбиток зубів робиться за один прийом. Під час сканування лікар ретельно контролює якість зображення. Якщо якусь ділянку знято з огріхами, це видно на моніторі комп’ютера. Лікар відразу ж виправляє ситуацію, скануючи повторно потрібну область. Помилки виключені.

2.Процедура проста і комфортна. Протипоказання майже відсутні, що особливо актуально для лікування дітей або пацієнтів з підвищеною чутливістю до сторонніх речовин у роті або алергічними реакціями на них.

Зацікавилися процедурою? У IDENTICO вам охоче нададуть консультацію з цього питання, а також організують відбиток зубів за лічені секунди. Адже нам важливі ваші посмішки + в наявності ультрасучасне обладнання 🙂

Всі статті
Сподобалося у нас? - Порадь сторінку друзьям