замовити дзвінок
пн-сб, 9:00-21:00
м. Київ, вул. Солом'янська, 20-В

Консультація у стоматолога

Консультація у стоматолога

Психологічний комфорт – запорука ефективного та максимально щадного лікування зубів. Однак ніякі відгуки на сайті не зорієнтують в питанні довіри стоматологу.

Відкрити особистість, кваліфікацію лікаря, а також намалювати собі повну картину стану здоров’я зубів можна тільки під час консультації.

Питання: чи потрібна попередня консультація фахівця, анулюється відразу ж після неї. Адже пацієнт зможе:

● ясно уявити план дій;

● розвіяти страх глобальної проблеми, якої немає;

● попередити захворювання зуба, тим самим позбавляючи себе болісного лікування в майбутньому;

● отримати індивідуальні рекомендації;

● дізнатися вартість лікування.

Як отримати консультацію і що вона включає.

Перед походом в стоматологічну клініку слід визначити, який фахівець потрібен для вирішення питання. Якщо потреба саме в лікуванні – welcome в кабінет стоматолога-терапевта. З питань протезування краще звернутися до ортопеда. При необхідності, визначити план дій допоможе адміністратор клініки. А в разі клініки IDenticO, первинну консультацію проводить особисто головний лікар 🙂

Основними етапами правильної консультації є:

1.Заповнення  “карти здоров’я”. Допомагає дантисту зрозуміти які препарати використовувати, яку схему лікування застосувати.

2.Огляд зубів і ясен. Діагностика вкрай важлива, адже в ході огляду може виявитися, що причиною захворювання є не зуб, який болить, а його сусід. Для точності діагнозу лікар може призначити рентген-знімок. Саме він покаже те, що непомітно для ока, допоможе вчасно виявити приховані хвороби і ефективніше їх подолати.

3.Побудова плану лікування. Це офіційний медичний документ, де фіксується кожен крок під час відвідин кабінету. Лікар-професіонал обов’язково визначить і, при необхідності, призначить огляд у інших фахівців. Далі – продумає послідовність процесів лікування і озвучить вартість.

4.Обговорення дій. Часто пацієнт не хоче заглиблюватися “в нудні медичні деталі”, однак для власного здоров’я – це необхідно. На цьому етапі потрібно прискіпливо розпитати які препарати будуть застосовані, чи буде надана гарантія, скільки часу піде на відновлення тощо.

Повноцінна консультація у нас може відбуватися в два прийоми. Перший – це огляд і діагностика, другий візит – детальна презентація плану лікування.

Комплексний підхід – запорука ваших здорових зубів і ясною посмішки. Приходьте в #identico і будемо знайомі 🙂

Всі статті
Сподобалося у нас? - Порадь сторінку друзьям