замовити дзвінок
пн-сб, 9:00-21:00
м. Київ, вул. Солом'янська, 20-В

Лікування у медичному сні

Лікування у медичному сні

Страх перед стоматологічним кріслом – явище не рідкісне. І ми прекрасно розуміємо пацієнтів, які до останнього відкладають візит до стоматолога. Тому, щоб не доводити ситуацію до межі і подолати нерішучість, ми рекомендуємо медикаментозний сон або його ще називають седація.

Седація – це медикаментозне занурення пацієнта в сон. Під час нього пацієнт нічого не відчуває. Седацію обов’язково супроводжує анестезіолог. Він працює з пацієнтом до процедури, під час і після, щоб переконатися, що все добре.

Варіацій седації на сьогоднішній день більш, ніж достатньо. Кожна має свої переваги та особливості. Втім, акцентуємо увагу на тому, що медикаментозний сон – це не наркоз і абсолютно безпечний як для дорослого, так і для маленького пацієнта. Так, поки пацієнт знаходиться в стані солодкого сну, лікар повільно і максимально акуратно працює над його посмішкою.

Хтось просить седацію свідомо, не бажаючи пам’ятати неприємні відчуття, а комусь седація потрібна за показаннями. Отже, вам потрібна седація, якщо:

● Ви відчуваєте панічний страх стоматолога.

● Треба зробити великий обсяг робіт за один раз; наприклад, видалити більше 2 зубів, поставити кілька імплантатів, тощо. Висидіти в кріслі 3-4 години досить важко, не кажучи вже про процедури.

● Є підвищений блювотний рефлекс.

● Є медичні показання (захворювання, за якими неможливо лікувати зуби звичним способом, особливо людям з обмеженими можливостями, людям з аутизмом, хворобою Дауна, ДЦП тощо).

● Маленьким дітям, які ще не в змозі висидіти лікування (1-6 років).

Що дає такий спосіб знеболення? Звичайно ж притуплення больових відчуттів, вібрацій, неприємних запахів. За один сеанс лікарю вдасться зробити значно більший обсяг роботи, ніж без застосування стоматологічного сну. Пацієнт швидко відійде від седації, а дитина більше не буде боятися візиту до дантиста.

Чекаємо вас в Identico для кращого знайомства і більш докладної консультації.

Всі статті
Сподобалося у нас? - Порадь сторінку друзьям