замовити дзвінок
пн-сб, 9:00-21:00
м. Київ, вул. Солом'янська, 20-В

Відбілювання зубів за технологією ZOOM

Відбілювання зубів за технологією ZOOM

Білосніжна усмішка – мрія, яка завдяки новітнім стоматологічним технологіям стала не просто безпечною, але і цілком доступною реальністю. Zoom-відбілювання дозволяє абсолютно безболісно і з мінімальним ризиком для здоров’я досягти бажаного результату.

Відбілювання Zoom проходить в кілька етапів: після попереднього огляду і при відсутності протипоказань, на 10 верхніх зубів і 10 нижніх наноситься спеціальний гель. Під впливом променів нагрівної лампи він проникає в зубні тканини і руйнує темний пігмент. Приголомшливий результат освітлення зубів можна спостерігати вже після першої процедури.

Серед основних переваг процедури відзначимо:

1. Швидкий результат – сам процес займає не більше 1-2 годин.

2. Ефективність – посмішка сяє відразу після закінчення процедури.

3. Безпека і безболісність.

Втім, є і ряд нюансів, на які варто звернути увагу перш ніж сідати в крісло стоматолога, а саме:

● після процедури може підвищитися чутливість зубів;

● для підтримки ефекту знадобиться регулярне повторення процедури (як варіант, для підтримки результату підійде домашнє відбілювання Zoom);

● протипоказання до процедури дітям і підліткам, жінкам під час вагітності, лактації, пацієнтам з різними захворюваннями зубів, наявністю гіперчутливості зубів, ряду хронічних хвороб.

Відбілювання зубів Zoom – це геніальне рішення для тих, хто вважає за краще мати голлівудську посмішку прямо зараз і з мінімальними наслідками для стану зубів. Однак, незважаючи на широку популярність методу, дійсно якісна реалізація можлива тільки при наявності професійного підходу.

Довірте свої зуби профі, приходьте в IDENTICO. Адже нам важливі ваші посмішки 🙂

Всі статті